fbpx

Om Brael.se

Offertförfrågan?

Brael.se är en solcellsleverantör som erbjuder de mest kostnadseffektiva produkterna och lösningarna på solenergimarknaden. Vi säljer, projekterar samt installerar från Härnösand och söderut. Inget projekt är för stort eller litet för oss. Vi står redo att hjälpa till oavsett om du ska installera en liten solcellsanläggning eller en större solcellsanläggning. Villa, fritidshus och företagslokaler är exempel på projekt vi tar oss an från start till mål.

Vår affärsmodell ger möjlighet till att erbjuda högkvalitativa produkter och installationer till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med en nära dialog med kunden och välutbildade medarbetare kommer vi kunna erbjuda slutkunden den absolut bästa solcellsanläggningen anpassat till deras förutsättningar och önskemål.

När du bestämt dig för att bygga solcellsanläggning med oss på Brael.se är du alltid med på resan, vilket ger dig möjlighet att forma slutresultatet precis som du vill ha det.

Vi växer och söker ständigt fler medarbetare

Alexander Widmark

Alexander var med och grundade Brael.se i juli 2018. På fritiden spenderas mer eller mindre all tid med familjen som består av fru och två småbarn.

Alex@brael.se

Tomas Roos – Marketing Coordinator – Brand Manager

På fritiden så blir det en blandning av olika musik, sport och konst. Har även ett stort intresse för börsen.

Tomas@brael.se

Ants Neo – Customer relationship manager

kundservice@brael.se

David Anderberg – Solcellskonsult

David@brael.se

Louise Wasberg  – Solcellskonsult

Louise@brael.se

Mohammad – Projektör

På fritiden så spenderas tid på träning och att träffa nära vänner.

Mohammad@brael.se

Andreas Hållberg – Projektör

Andreas@brael.se

Dimitri Durruthy – Solcellskonsult

Dimitri började hos oss i oktober 2019. Gillar att resa för att uppleva olika kulturer och stränder.

Dimitri@brael.se

Sodabeh Saeedi  –

E- butikansvaring på Solshoppen.se

Sodabeh@solshoppen.se

Fredrik Almqvist – Projektledare

Fredrik@brael.se

Magnus Persson – Solcellskonsult

Magnus@brael.se

Fredrik Lundberg – Projektör

Fredrik började hos oss i september 2020. På fritiden så håller ena handen i skruvdragaren och andra handen i verktygslådan. Stort byggintresse och gillar att renovera.

fredrik@solshoppen.se

Kristian Thelin – Solcellskonsult

Kristian började hos oss i september 2019. På fritiden så finns ett stort intresse för film och musik. Favoritfilmen är The Big Lebowski.

kristian.thelin@brael.se

Fredrik Wenström – Solcellskonsult

Fredrik började hos oss i januari 2020. På fritiden så jagar Fredrik väldigt mycket. När det inte är jaktsäsong så blir det en och annan golfrunda.

fredrik@brael.se

Charlie Hårleman – Solcellskonsult 

Charlie började hos oss i januari 2020. På fritiden blir det segling och fotboll. Det är även en del hemmasnickeri med motorcyklar, båtar och andra motorer.

charlie@brael.se

Samarbetspartners

Nedanför hittar du några av våra samarbetspartners.

Solshoppen.se

Brael.se driver Solshoppen.se som är Sveriges mest populära e-handelsbutik som säljer solpaneler, växelriktare, montagematerial och allt annat som du behöver för att montera själv. Om du går i tankarna på att själv montera solceller och behöver material så tveka inte på att kontakta Solshoppen.se så hjälper vi er med rätt material för ditt tak samt även svarar på frågor kring projektering etc.

Solart Energy

Samarbetet med vår panel-distributör Solart hjälper oss få kontroll och korta ner hela supply-chain från fabrikerna där solpanelerna produceras till vårt lokala lager i Stockholm. Solart beställer direkt från fabriken som producerar panelerna efter beställning, Solart blir alltså den enda mellanhanden från solpanelsfabrikören till att dessa paneler blir monterade på ditt tak.

Hos andra solcellsleverantörer kan du få upp mot 4-5 mellanhänder från att panelerna köps från solpanelsfabrikören till de monteras upp på ditt tak. Hos oss får du enbart en enda mellanhand.