Om Brael.se

Offertförfrågan?

Brael.se är en solcellsleverantör som erbjuder de mest kostnadseffektiva produkterna och lösningarna på solenergimarknaden. Vi säljer, projekterar samt installerar från Härnösand och söderut.

Vår affärsmodell ger möjlighet till att erbjuda högkvalitativa produkter och installationer till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med en nära dialog med kunden och välutbildade medarbetare kommer vi kunna erbjuda slutkunden den absolut bästa solcellsanläggning anpassat till deras förutsättningar och önskemål.

Vi växer och söker ständigt fler medarbetare

Alexander Widmark – VD

Alexander var med och grundade Brael.se i juli 2018. På fritiden spenderas mer eller mindre all tid med familjen som består av fru och två småbarn.

alex@brael.se

Philip Skålander – Säljchef

Philip började hos oss i maj 2019. På fritiden så blir det en blandning av olika racketsporter och golf. Har även ett stort intresse för börsen.

philip@brael.se

Charlie Hårleman – Solcellskonsult 

Charlie började hos oss i januari 2020. På fritiden blir det segling och fotboll. Det är även en del hemmasnickeri med motorcyklar, båtar och andra motorer.

charlie@brael.se

Lukas N Sivermark- Solshoppen.se

Lukas började som säljare i juni 2019, numera ansvarig för Solshoppen.se. Man kan sammanfatta Lukas i tre ord när han inte jobbar; bastu, musik och sambo.

lukas@solshoppen.se

Fredrik Wenström – Solcellskonsult

Fredrik började hos oss i januari 2020. På fritiden så jagar Fredrik väldigt mycket. När det inte är jaktsäsong så blir det en och annan golfrunda.

fredrik@brael.se

Kristian Thelin – Solcellskonsult

Kristian började hos oss i september 2019. På fritiden så finns ett stort intresse för film och musik. Favoritfilmen är The Big Lebowski.

kristian.thelin@brael.se

Dimitri Durruthy – Solcellskonsult

Dimitri började hos oss i oktober 2019. På fritiden spenderas den mesta tiden tillsammans med vänner och familj. Gillar att resa för att uppleva olika kulturer och stränder.

dimitri@brael.se

John Linder – Projektör

John började hos oss i juli 2018. På fritiden så spenderas mycket tid med sambon.

john@solshoppen.se

Sarah Larsson- Projektledare

Sarah började hos oss i oktober 2020. Fritiden spenderas med att diskutera om omvärldsanalyser med vännerna. Gillar även att måla och resa, för att lära sig om kulturella skillnader och öva på de fyra språk hon kan idag.

sarah@brael.se

Fredrik Lundberg – Projektör

Fredrik började hos oss i september 2020. På fritiden så håller ena handen i skruvdragaren och andra handen i verktygslådan. Stort byggintresse och gillar att renovera.

fredrik@solshoppen.se

Beatrice Udd – Projektledare

Beatrice började hos oss i oktober 2020. Fritiden spenderas mest med familjen över en god måltid och dryck. Gillar även att resa och lyssna på musik, där Depeche Mode är favoritbandet.

beatrice@brael.se

Samarbetspartners

Nedanför hittar du några av våra samarbetspartners.

Solshoppen.se

Brael.se driver Solshoppen.se som är Sveriges mest populära e-handelsbutik som säljer solpaneler, växelriktare, montagematerial och allt annat som du behöver för att montera själv. Om du går i tankarna på att själv montera solceller och behöver material så tveka inte på att kontakta Solshoppen.se så hjälper vi er med rätt material för ditt tak samt även svarar på frågor kring projektering etc.

Solart Energy

Samarbetet med vår panel-distributör Solart hjälper oss få kontroll och korta ner hela supply-chain från fabrikerna där solpanelerna produceras till vårt lokala lager i Stockholm. Solart beställer direkt från fabriken som producerar panelerna efter beställning, Solart blir alltså den enda mellanhanden från solpanelsfabrikören till att dessa paneler blir monterade på ditt tak.

Hos andra solcellsleverantörer kan du få upp mot 4-5 mellanhänder från att panelerna köps från solpanelsfabrikören till de monteras upp på ditt tak. Hos oss får du enbart en enda mellanhand.