fbpx

2 anledningar till att din granne borde installera solpaneler

1. Bidra till en mer hållbar framtid.

Klimatfrågan har aldrig varit mer relevant än den är idag och om vi inte samarbetar för att skapa ett mer hållbart samhälle kommer det snart att vara försent att agera på klimatfrågan. En Hållbar framtid är den största anledningen till att vi på Brael påbörjade vår resa inom solcellsindustrin. Att installera solpaneler sänker inte endast din elräkning utan även det dagliga Co2 utsläppet som sker genom alternativa energiläsningar. Solpaneler är det mest hållbara sättet att generera energi på för dig och ditt grannskap. 

2. Hjälp dina vänner och grannar med att sänka sin elräkning.

Bortom miljöfrågan finns det en till stor anledning till att installera solpaneler på taket. Både för dig och dina grannar. En billigare elräkning. I Sverige finns det cirka 1 000 000 hus som är kompatibla för installation av solceller. hittills har endast 56 000 hus i Sverige solpaneler på taket. Det finns alltså mycket kvar att göra. De senaste åren har solcellsbraschen vuxit i raketfart och stor anledning till det är att många husägare börjar inse värdet i att göra en installation. 

  1. En sänkt elräkning.
  2. Ett höjt värde på din fastighet.
  3. En investering som betalar av sig självt på i genomsnitt 15år.

Känner du någon som också vill installera solpaneler på taket?

Värva en vän och få 500kr rabatt samtidigt som du ger din vän en 500kr billigare installation. Det enda din granne eller vän behöver göra är att nämna dig som referens så löser vi resten ☀️!

Installera Solceller

Har ni planer på att installera solceller? Vi på Brael.se säljer, projekterar och installerar solpaneler och solcellssystem från Gävle och söderut i landet.

Kontakta oss för vidare information om solcellsinstallation.