fbpx

Vill du sälja solpaneler Sverige?

Sälj solpaneler i sverige tillsammans med Brael. Vi ger dig allt du behöver för att komma igång!

Sälj solpaneler i sverige idag!

Varför Brael?

Skräddarsytt - På riktigt!

När vi skapar en offert så utgår vi ifrån alla olika förutsättningar och önskemål som kunden har. Vi har även ett stort utbud av solpaneler för att kunna välja rätt storlek på panelerna som maximerar kundens takyta. Vi ger alltså högsta möjliga effekt på just kundens tak!

Även växelriktaren som är hjärnan i en solcellsanläggning väljer vi med extrem noggrannhet. Den sätter även förutsättningarna för eventuella solcellsbatterier i framtiden.

Läs mer här

Fråga våra nuvarande kunder

Vi har påbörjat en lång och framförallt rolig resa för att nå Sveriges nöjdaste kunder. Det kommer kräva att vi levererar bra kvalité och priser med snabba installationer.

Läs gärna vad våra tidigare kunder säger om oss, hur dem tycker processen har gått och varför de rekommenderar just oss istället för någon annan.Läs mer här

90% Produktionsgaranti

Nu lanserar vi vår fantastiska produktionsgaranti som innebär att vi garanterar att våra kunders anläggning kommer producera minst 90% av deras uppskattade produktion - under hela återbetalningstiden!

En solcellsanläggning kan vara ett av livets större investeringar, och självklart vill vi att kunden ska känna sig säker medan dom räknar hem vinsten.Läs mer här

Vad tycker våra kunder?

Sälj solpaneler sverige

Roland, Skåne

Efter att ha varit i kontakt med ett tiotal olika firmor angående solpanelanläggning så fastnade jag för Brael då dom är...

Läs mer här

Sälj solpaneler sverige

Ronny, Blekinge

Processen efter jag godkände offerten var väldigt enkel och jag fick ha en jättebra och nära dialog med koordinatorn och...

Läs mer här

Sälj solpaneler sverige

Thomas, Jönköping

Jag började med att skicka bilder på mitt tak till säljaren för att kunna ta fram en offert. Strax därefter kom dem med ett förslag som kändes riktigt...

Läs mer här

Sälj solpaneler i Sverige

Sälj solpaneler sverige
0 +
Anläggningar installerade!

Drygt 3,2 miljoner W installerade

Lägger vi samman alla våra installationer vi har gjort i skrivande stund så har vi installerat drygt 3,2 miljoner W. Vi är extremt stolta över att kunna dra vårt strå till stacken för att skapa ett hållbart samhälle.

Motsvarar över 4 500 000 mil från bensinbilar varje år

Vet du hur långt man kommer på 4,5 miljoner mil? Du kan starta din bil i Kiruna och sedan åka ända ner till Kapstaden i Sydafrika – ca 2 800 gånger. Varje år. Det är även inräknat med färjan från södra Spanien till Marocko!

Vill du också vara med på vår resa?

Det här är beräkningar från vår nuvarande installerade effekt. Tänk vad vi kan åstadkomma tillsammans i framtiden! Det här är enbart vad vi installerat från att vi startade företaget 2018. Vi har bara börjat, och vi vill ha med dig på resan!

Installera Solceller

Har ni planer på att installera solceller? Vi på Brael.se säljer, projekterar och installerar solpaneler och solcellssystem från Gävle och söderut i landet.

Kontakta oss för vidare information om solcellsinstallation.