fbpx

Så sparar du över 10 000 kr om året | installera solceller

Image (3)

Är du sugen på att sänka dina elräkningar med över 10 000 kr om året utan att ens behöva tömma din egna sparbössa? Läs vidare för att se hur en solcellsanläggning gör detta möjligt!

En avkastning på 10-14%

Har du någorlunda förutsättningar för solceller på ditt tak så ligger investeringen på ca 10-14% varje år. Och detta kommer säkerligen öka dessutom när elpriserna går upp för varje år. En solcellsanläggning kostar mellan 100 000 – 200 000 kr beroende på storleken på ditt tak och dina behov, men avkastningen blir densamma, alltså mellan 10-14%, vilket översätter till ca 12 000 – 24 000 kr i besparing varje år.

Utnyttja din ränta på 2%

Äger du din fastighet och har utrymme för 100 000 – 200 000 kr ytterligare på ditt bolån? Då borde du redan idag skaffa solceller så snabbt du kan, för varje år så förlorar du eventuell besparing. Snittet för bolåneräntan är under 2%, men vi räknar med 2% för att visa att ändå med en ränta högre än snittet så kommer du spara pengar. Se hur man räknar hem vinsten varje år om du köper en solcellsanläggning med ditt bolån:

  • Kostnad för solceller: 150 000 kr
  • Avkastning: 10-14% (vi räknar på 12%)
  • Bolåneränta: 2%
  • Snittbesparing varje år: 18 000 kr
  • Snittränta varje år: 3000 kr

Fler anledningar till att installera solpaneler från Brael.se

  • Den mest lönsamma investering du kan göraDet är mer lönsamt att investera i solpaneler än att tex ha dina pengar på banken eller investera i börsindex. På en genomsnittlig anläggning som kostar runt 100 000 kr efter investeringsstöd får du i snitt 10% avkastning redan första året som sedan bara ökar med tiden.
  • Värdet på din fastighet ökar med 14% enligt färska studierDitt hus blir extra attraktivt för en potentiell köpare iom att huset producerar gratis energi som drastiskt minskar elkostnaderna. Eftersom investeringen i anläggningen redan är gjord får köparen bara en uppsida vilket gör din fastighet mer attraktiv än andra fastigheter på marknaden.
  • Premiumkvalité & Skräddarsytt – Brael använder branschens mest effektiva premiumpaneler. Våra paket består av de bästa komponenterna och solpanelerna på marknaden. Detta leder till en ökad effekt samt större besparing för dig som solproducent. Vi skräddarsyr även samtliga våra offerter enligt våra kunders förutsättningar.
  • Solcellsstöd på 20% på hela din faktura – Du får 20% i investeringsstöd på hela din faktura när du köper solceller. Dock kan bidraget komma att minskas så det gäller att man agerar i tid för att försäkra sig om att man får bidraget. Klicka nedan för att få en gratis offert redan idag.
  • Värva en vän – Få 5000 kr rabatt om du värvar en vän att också installera solpaneler! Både du och din vän får 5000 kr rabatt på hela köpet om ni båda installerar solpaneler från Brael.se.

Installera Solceller

Är du intresserad av att se just din besparing på ditt tak och få en gratis offert? Klicka på erbjudandet så skapar vi en offert just ifrån dina förutsättningar.