fbpx

Varför Brael som solcellsleverantör?

Nedan hittar du ett urval av tidigare kunder till oss. Vi har frågat hur deras upplevelse har varit med oss på Brael.se som solcellsleverantör.

Du ser även vad för typ av panel, växelriktare och hur stor anläggning vi har ordnat åt följande kunder. Ta en titt och se om vi även kan bli din leverantör av solceller!

Sälj solpaneler sverige

Roland | Skåne

“Efter att ha varit i kontakt med ett tiotal olika firmor angående solpanelanläggning så fastnade jag för Brael då dom är öppna för olika lösningar.

Fick väldigt bra kontakt med säljare Philip som är en mycket hjälpsam och trevlig person. Vid besvärliga frågor så tog han reda på hur det verkligen låg till och efter diskussioner tillsammans så justerades vi offerten. Denna fina service av en säljare är ganska så ovanligt och samma fina service har jag också fått av Mikaela på Service.”

Sälj solpaneler sverige

Thomas | Jönköping

“Jag började med att skicka bilder på mitt tak till säljaren för att kunna ta fram en offert. Strax därefter kom dem med ett förslag som kändes riktigt bra.

Kontakten med säljaren, koordinatorn och installationsföretaget har varit väldigt smidigt och dem tog hand om hela processen efter jag godkände offerten. Jag rekommenderar Brael.se till alla er som vill överlämna hela processen och bara luta sig tillbaka medans dem ordnar allt från start till slut.”

Image from iOS (2)

Örjan | Stockholm

“Fick en bra kontakt med säljaren redan från början. Under dialog om antal paneler och deras placering fick jag bra tips som jag kunde utnyttja. Prismässigt ligger de bra till och jag uppskattade att det fanns möjlighet att få välja mellan ett stort antal typer av paneler från olika tillverkare.

Leveransen skedde snabbare än utlovat och installationen gjordes snabbt och på ett bra sätt. Inga synliga kablar på taket och även eldragningen till elcentralen är snyggt gjord. Mycket nöjd med hur min leverans genomfördes.”

Vad säger experten?

Senergia är en grossist som är specialiserad på solenergi. De distribuerar de produkter som behövs för att skapa solenergi. I dagsläget är Senergia en av Sveriges största distributörer. Vi har ett tätt samarbete med dem och har haft det enda sen vi startade under sommaren 2018. Så här tycker Senergia om oss:

"Till Brael.se levererar vi på Senergia varor av hög kvalité utan att kompromissa med Braels prisvärdhet. Tillsammans med Brael ser vi till att solcellsprojekt levereras i stor och liten skala. Inga projekt är för små eller stora. Brael erbjuder både standardlösningar och lösningar vid teknikens spjutspets."
Tim Ljunggren
CTO på Senergia
leverantör av solceller

Ett urval av våra tidigare installationer
som leverantör av solceller

Installera Solceller

Har ni planer på att installera solceller? Vi på Brael.se säljer, projekterar och installerar solpaneler och solcellssystem från Gävle och söderut i landet.

Kontakta oss för vidare information om solcellsinstallation.