fbpx

Skicka en intresseanmälan

Intresserad av att bli en säljare till ett expansivt solcellsföretag ? Ansök nu så kontaktar vi dig för en eventuell intervju och berättar mer om oss och tjänsten.

Jobbar du redan inom försäljning eller möjligtvis vill kickstarta igång din karriär inom sälj?
Nu har du möjligheten att börja i en av Sverige mest spännande branscher med en attraktiv lönemodell och goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Via telefon kommer du kontakta kunder som har gjort en intresseanmälan för solceller, därifrån ska du vägleda kunden under säljprocessen och kommunicera proaktivt via telefon och mejl fördelarna med solceller och varför just kunden ska välja oss.

Väldigt stor vikt hänger på personlig kontakt med kunden, samt att du är strukturerad i ditt arbete och klarar av teknisk införsäljning.

Du kommer jobba i ett mindre säljteam om ca 5 personer som under det kommande året ska växa till 12 personer. Därför blir du en extremt viktig spelare för företaget och med goda resultat – kommer väldigt goda utvecklingsmöjligheter och en attraktiv lön.

För att lyckas med rollen som säljare krävs ingen tidigare erfarenhet av solcellsmarknaden eller telefonförsäljning, du får en ingående utbildning hur du ska kunna klara av dina tilldelade säljmål.

Det vi behöver från dig är följande:

  •  Du besitter en väldigt hög grad av social kompetens och älskar att prata med nya kunder.
  • Du arbetar strukturerat och har lätt att sätta upp din egen arbetsprocess.
  • Du har en väldigt hög grad av arbetsmoral och jobbar självgående.
  • Du vill bygga din egen lön med en aggressiv provisionsmodell.

Meriterande kompetenser:

  • Du har en bakgrund inom försäljning med väldigt goda resultat.
  • Du är tekniskt lagd och har lätt att ta in kunskap inom detta område.